Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

“Αγκάλιασαν” οι Αιτωλοακαρνάνες τις απόλυτα επιτυχημένες εκδηλώσεις «ΚΑΨΟΡΑΧΗ 2016»

Λίγες μέρες πέρασαν αφότου έπεσε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΚΑΨΟΡΑΧΗ 2016, και το ραντεβού δόθηκε για του χρόνου με τις εκδηλώσεις ΚΑΨΟΡΑΧΗ 2017.
Οι φετινές εκδηλώσεις που φέτος συμπλήρωσαν δέκα χρόνια, ήταν ξεχωριστές και επιτυχημένες, αφού άφησαν ικανοποιημένους τόσο τους επισκέπτες όσο και τους διοργανωτές, στην προκειμένη περίπτωση τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΚΑΨΟΡΑΧΗΣ και τους κατοίκους αυτού του όμορφου χωριού.
Αναμφισβήτητα με την πάροδο του χρόνου οι Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις του συλλόγου της Καψοράχης, έχουν γίνει θεσμός. Ο κόσμος τις έχει αγκαλιάσει τις αγαπάει και τις στηρίζει. Έτσι και φέτος έδωσε δυναμικό παρόν.
Η θεατρική παράσταση που δόθηκε, το παραδοσιακό πανηγύρι, και η μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Χρήστος Δάντης με την γεμάτη ενέργεια εμφάνιση του, διασκέδασε και τους πιο απαιτητικούς.
Ο αγώνας των αυτοκινήτων 4Χ4, ο αγώνας δρόμου, η γιορτή αθερίνας και το 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων της Μακρυνείας, προσέλκυσαν τον επισκέπτη, δίνοντας του την ευκαιρία να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας διασκεδάζοντας για τρεις συνεχόμενες μέρες.

Μέσα όμως από τις εκδηλώσεις ο σύλλογός έδειξε και το κοινωνικό του πρόσωπο. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων ο σύλλογος συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, τα οποία παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καψοράχης «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των επιτυχημένων αυτών εκδηλώσεων, στους εθελοντές, και στους χορηγούς.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος / Αντιπεριφέρεια Αιτωλοακαρνανίας και στον Δήμο Αγρινίου ο οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αναγνωρίζοντας στον σύλλογό μας την σοβαρότητα και την ποιότητα των εκδηλώσεων.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ
Περισσότερα βίντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: