Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Η πόλη των Χριστουγέννων στην Ματαράγκα Μακρυνείας

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Ματαράγκα στη κεντρική πλατεία όπου για τρεις μέρες θα λειτουργήσει Η Πόλη των Χριστουγέννων.
Οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι φίλοι της περιοχής θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ήρωες και φιγούρες των εορτών, να γευτούν γλυκά, σοκολάτες και τοπικές λιχουδιές , να παίξουν σε υπαίθρια παιχνίδια και να γράψουν το γράμμα στον Αι Βασίλη στο ομώνυμο ταχυδρομείο. Επίσης κλόουν θα τους διασκεδάσει και θα χορέψουν όλοι μαζί περιμένοντας τον Αι Βασίλη που θα μοιράσει δώρα στο τέλος της βραδιάς.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ματαράγκας Βασίλης Γκρέκας σε δήλωσή του αναφέρει:
"Με χαρά και με πολλές εκπλήξεις και πλούσιες δραστηριότητες θα ανάψουμε το Χριστουγεννίατικο δέντρο στη Ματαράγκα και καλούμε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να παραστούν.Ελπίζουμε φέτος να δώσουμε χαρά σε μικρούς και μεγάλους και να προσφέρουμε διασκέδαση σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή."
Να σημειωθεί ότι η είσοδος είναι ελεύθερη και σε ειδικό χώρο στο Σπίτι της Αγάπης θα συγκεντρώνονατι τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Τοπική Κοινότητα Ματαράγκας σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ματαράγκας και την συμμετοχή του Συλλόγου Λαζαράδων- Φουστανελοφόρων και του Αθλητικού Σωματείου ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: