Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Μακρυνεία: σλάλομ με μηχανάκια και …όλες τις παραβάσεις (μπροστά στον αστυνομικό σταθμό!!!!!)

Στα βίντεο και την φωτογραφία βλέπει κανείς τις συνθήκες οδικής ασφάλειας ένα οποιοδήποτε βράδυ στην περιοχή Ματαράγκας και Γαβαλούς…
Νεαροί συχνά χωρίς φώτα ή/και πινακίδες, πάντα χωρίς κράνη(και συνήθως όλα αυτά μαζί), περνάνε από το ένα κεφαλοχώρι στο άλλο, με τις εξατμίσεις σε φουλ πρόγραμμα και με επικίνδυνα σλάλομ ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Στο δρόμο κορνάρουν, πετάνε και κανένα σταντ κάτω, γενικώς το διασκεδάζουν πολύ. Και ο σώζων εαυτόν σωθήτω!

Όπως όλοι ξέρουν, το φαινόμενο είναι καθημερινό και δεν πρόκειται για μια εξαίρεση. Έχουν γίνει ουκ ολίγα και τα πλάνα τα δείχνει η στήλη όχι για την διασκέδαση αλλά για τρεις άλλους λόγους. Πρώτον, για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Δεύτερον, για να θυμηθούμε πόσο ωραία και αδάμαστη είναι η επαρχία μας και πόσο επαναστατημένη είναι η νεολαία μας.
Ο τρίτος λόγος είναι η αστυνόμευση, η οποία εννοείται ότι είναι το δυνατό σημείο της νέας κυβέρνησης. Έχουμε ξαναγράψει για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο αστυνομικός σταθμός στη Γαβαλού, να λειτουργεί στην ουσία χωρίς προσωπικό. (Όταν είχε γινόταν έλεγχος;)

Αν επιμένουμε είναι γιατί οι παραβάσεις που βλέπετε στα βίντεο και την φωτογραφία γίνονται ακριβώς δίπλα από αυτόν τον αστυνομικό σταθμό και το παράδειγμα που δίνεται στους νεαρούς πρωταγωνιστές είναι το χειρότερο. Πολύ απλά, είτε υπάρχει Αστυνομία εκεί γύρω είτε όχι είναι το ίδιο και το αυτό.

Ίσως και χειρότερα, γιατί αυτό που υπάρχει εκεί, ένας σταθμός χωρίς αστυνομικούς, μπορούν να το χλευάζουν με την συμπεριφορά τους.
 
Πηγή: www.agrinionews.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Gt uphrxe pote AT GvLOUS? TA MHXAANAKIA ME TOUS PITSIRIKADES VLEPETE TOUS XASIKLIDES DE TOUS FLEPEI O KURIOS M TO VIDEO ?

Ανώνυμος είπε...

Τα πιτσιρίκια ετών 10 που οδηγανε δεν τα βλέπει η τροχαία τα διαλυμένα αγροτικά χωρίς φώτα σε κατάσταση από συνθέσεις ας αφήσει το μπλόκο στην ΔΕΗ και ας κάνει μια σοβαρή βόλτα στα χωριά να κόψει κωλους ας μην πούμε για την ματαραγκα που για να περάσεις πρέπει να να παίξεις το κεφάλι σου από τα παρκαρισμένα και από το ότι έχουν προτεραιότητα γιατί είναι στο χωριό τους άσε που οι ταμπέλες για τα παρκαρίσματα είναι για διακόσμηση.

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw me auta pou les ekei zw kai 3erw ti ginete kai 8a prepei na baloun kleidaries stis sxolikes tsantes

Ανώνυμος είπε...

Giannis Kps Κριμα γιατί εισαι και σχολικος φυλακας αν δεν κανω λαθος. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνα, δεν κοιταει το λάθος του, αλλα αναλώνεται στο λαθος του αλλου, λες και το ενα αναιρει το αλλο. Στο παραδειγμα σας κυρία μου το οτι καποιοι βάζουν χασισια δεν αναιρει το οτι καποια παιδαρελια χωρις διπλωμα και πινακίδες οδηγουν επικίνδυνα θέτοντας σε κινδυνο τον εαυτό τους αλλα και αλλους οδηγούς καθως και πεζους και μικρα παιδάκια που βρίσκονται στις πλατειες αφου τις καβαλανε και αυτές.
Αντι λοιπόν όλοι σας να ψαχνετε μια αντικατηγορια για καθε τι που σας κατηγορούν καλο θα ηταν να συναιτισετε τα παιδια πριν σας τα φέρουν στα κουτιά. Γιατι τοτε θα είναι αργα mas apeiloun?????????