Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Βαγγελιώ Κραβαρίτη - Νοικοκύρεψε το Πνευματικό Κέντρο και ανέβασε την ποιότητα

Η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αγρινίου και Δημοτική Σύμβουλος Βαγγελιώ Κραβαρίτη κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνο να νοικοκυρέψει  ο,τι παρέλαβε , αλλά να συνεχίσει και να ανεβάσει «ποιοτικά» με λιγοστά χρήματα την πολιτιστική διαδρομή στον Καλλικρατικό Δήμο Αγρινίου! 
Η κ. Κραβαρίτη όταν ανέλαβε την διαχείριση  δεν «είδε» το Πνευματικό Κέντρο ως μέσο συναλλαγής ψήφων με φορείς , συλλόγους και φυσικά πρόσωπα αλλά ως ένα βήμα πολιτισμού για τους δημότες! Απόδειξη αυτού , ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ξεχρέωσε όλους σχεδόν τους επιχειρηματίες της περιοχής που συναλλάσσονταν με το Πνευματικό και ο,τι δραστηριότητες στη συνέχεια επιχείρησε τις πλήρωνε σχεδόν αμέσως! Παλιότερα στο Δήμο Αγρινίου (που τα λεφτά έρρεαν) ο,τι εκδήλωση ήθελε κανείς αναλάμβανε και χρηματοδοτούσε ο Δήμος!
Η σημερινή κατάσταση δεν θυμίζει σε τίποτα από το παλιό κακό παρελθόν! Οι εκδηλώσεις που γίνονται είναι μετρημένες και σε αντιστοιχία με τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου και περισσότερο ποιοτικές θα λέγαμε εμείς! Το Πνευματικό δεν χρωστάει και δεν σπαταλά χωρίς λόγο! Σαφώς και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κραβαρίτη θα χάλασε την σούπα  ορισμένων, που συνεχώς «άρμεγαν» από  το Πνευματικό αλλά το Κέντρο πλέον λειτουργεί όπως έπρεπε! Μια ωραία χριστουγεννιάτικη πινελιά προσέθεσε στην πόλη του Αγρινίου η κ. Κραβαρίτη (για αυτό και  φέραμε στον μυαλό μας την δουλειά που έκανε στο Πνευματικό) και αναφερόμαστε στην λειτουργία του Παγοδρόμιου που ξεκινά από αύριο στο Αγρίνιο!
Θα ξεκινήσει να λειτουργεί για την εορταστική περίοδο  παγοδρόμιο στον προαύλιο χώρο των πρώην Καπναποθηκών Παπαστράτου, στο κέντρο της πόλης. Η είσοδος στο παγοδρόμιο θα είναι δωρεάν για όλους του μαθητές του δήμου Αγρινίου, ενώ για τους υπόλοιπους το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ για μισή ώρα πατινάζ και 8 ευρώ για μία ώρα.
Πηγή: www.paronetol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: