Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Μακρυνούς έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Μακρυνούς. Συμπαραστάτης τους ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του   Συλλόγου Απανταχού Μακρυνιωτών «Άγιος Ιωάννης ο Ριγανάς» τους οποίους ευχαριστεί ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου κ. Αντώνης Τσαρούχης.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Μυλωνάς, ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά και σε όλους τους παρευρισκόμενους να έχουν μια καλή – δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, αλλά και επιτυχίες σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ευχαριστήριο
Ο Διευθυντής, οι δάσκαλοι και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Μακρυνούς ευχαριστούν τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Μυλωνά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Μακρυνιωτών  «Άγιος Ιωάννης ο Ριγανάς» για την ευγενική προσφορά δώρων και την κοπή βασιλόπιτας στους μαθητές του σχολείου.
Ενέργειες σαν αυτή είναι σημαντικές γιατί τα μικρά παιδιά είναι η ψυχή των χωριών που δυστυχώς ερημώνουν. Επίσης οι μικροί μαθητές ενημερώνονται για την ύπαρξη και τις δραστηριότητες του συλλόγου και έτσι από νεαρή ηλικία κατανοούν την προσφορά του στην τοπική κοινωνία. Επομένως συγχαίρουμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία τους και τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Ο Διευθυντής                                                                   Οι δάσκαλοι και οι μαθητές
Τσαρούχης Αντώνιος


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: