Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Κοπή πίτας του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας

Σε μια ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα έλαβε χώρα η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του «Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας» την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11:30, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» στην Αθήνα.
 Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκε πλήθος Γαβαλιωτών και φίλοι οι οποίοι γέμισαν την αίθουσα, ξεπερνώντας κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την γιορτινή εκδήλωση.
Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο Γαβαλιώτης σκηνοθέτης Κωστής Ζώης, ο οποίος δημιούργησε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και πολλά ντοκιμαντέρ, με θέματα οικολογικά και κοινωνικά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των παρευρισκομένων από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Άρη Σουφλή. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Συμβουλίου για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, ευτυχία, αλληλεγγύη.
Αμέσως μετά η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Βάσω Καμπέρη έκανε αναφορά στη ζωή και στο καλλιτεχνικό έργο του Κωστή Ζώη και ακολούθησε η προβολή της ομώνυμης ταινίας του «Τ’ ΑΛΟΓΟ», η οποία γυρίστηκε το 1965 στην Γαβαλού και απέσπασε το Α΄ Βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.  Ακολούθησε η απονομή  τιμητικής πλακέτας στον Γαβαλιώτη σκηνοθέτη για την προσφορά του στον κινηματογράφο και εν γένει στον πολιτισμό από τον τ. Πρόεδρο του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο. Συγκινημένος ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο για την τιμή που του έκανε ο Σύλλογος Γαβαλιωτών να τον βραβεύσει.
Στη συνέχεια αφού μεταφέρθηκαν οι χαιρετισμοί και οι ευχές του Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Μοσχολιού, των Δημοτικών συμβούλων κ. Γιάννη Σιδερίδη και κ. Νίκου Θεοδωρόπουλου και του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γαβαλούς κ. Δημήτρη Ζωγράφο ακολούθησε ενημέρωση για την πορεία των έργων που υλοποιεί ο Δήμος Αγρινίου στη Μακρυνεία από τον τ. Πρόεδρο του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο.
Κλείνοντας ο Πρόεδρος του συλλόγου Άρης Σουφλής, παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ., έκοψε την πίτα και τα μέλη του την μοίρασαν στους εκπροσώπους των συλλόγων καθώς και σε όλους τους παρευρισκόμενους. Το φλουρί κέρδισε ο φίλος του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας κ. Παναγιώτης Δασκαλόπουλος.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου  Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος, ο π. Πρόεδρος της ΟΣΥΕΜ Στρατηγός Γιάννης Μπούρος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) Δημήτρης Στεργίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λιθοβουνίου συγγραφέας, Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας των Απανταχού Καψοραχιτών –  Παλαιοχωριτών Μακρυνείας  «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» Κώστας Κουμπουλής, ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μεσάριστας «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»  Γιώργος Αγγελοκωστόπουλος κ.ά.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γαβαλιωτών Αθήνας ευχαριστεί ακόμη μια φορά όσους παρευρέθηκαν  στην όμορφη αυτή εκδήλωση, εύχεται και πάλι χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία, αλληλεγγύη και δύναμη.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν μαζί μας μπορούν στα τηλέφωνα 6977171037 & 6977281024 ή στα emails: info@gavalou.gr, rania@gavalou.gr  ή να μας ακολουθήσουν στο facebook: Σύλλογος Γαβαλιωτών Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια: