Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Aλέξης Σωτηρόπουλος: Ένας Ναυπάκτιος "βάζει πλώρη" γιά τόν Δήμο Βύρωνα - Υποψήφιος στον συνδυασμό του ο Καψοραχίτης Νίκος Κουνούπης



Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος, δικηγόρος στο επάγγελμα, μέ καταγωγή από τόν Παλαιόπυργο Ναυπακτίας έχοντας εκλεγεί δύο συνεχείς φορές, το 2006 και το 2010 (πρώτος σε σταυρούς) δημοτικός σύμβουλος πήρε την μεγάλη απόφαση να επιχειρήσει την αυτόνομη κάθοδό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές διεκδικώντας το δημαρχιακό αξίωμα. Στέλεχος με μακρά αυτοδιοικητική εμπειρία και συμμετοχή στα κοινά, παρών σε αγώνες των κατοίκων.
Στό πλευρό του εχουν συμπαραταχθεί οι Ναυπάκτιοι και Αιτωλοακαρνάνες τού Βύρωνα.

Τά γραφεία τής παραταξης ειναι :
Κολοκοτρώνη 12 & Παν. Τσαλδάρη 36, Βύρωνας 16232


Λίγους μήνες πριν τις Δημοτικές εκλογές του 2014, ευνοϊκές συγκυρίες και θετικές εξελίξεις ανοίγουν το δρόμο για το νέο υποψήφιο Δήμαρχο Βύρωνα, Δικηγόρο, Αλέξη Σωτηρόπουλο.
Αφενός, ο επί τρεις τετραετίες και νυν Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ήταν και ο δυσκολότερος αντίπαλος, δεν θα διεκδικήσει για τέταρτη φορά το Δήμο, αφετέρου ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει δηλώσει πως δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα.
Ο Αλέξης Σωτηρόπουλος είναι δικηγόρος παρ` Αρείω Πάγω, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1997.
Είναι επικεφαλής της «Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Βύρωνα : ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ». Είναι, επίσης δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα από το 1/1/2007 έως σήμερα (εξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2006 και 2010) και έχει διατελέσει μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής (2009-2010) και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου (2011-2012) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου του Δημοτικού Γυμναστηρίου (2007-2008). Συγχρόνως, είναι μέλος της Επιτροπής Οικονομικών, Ανάπτυξης και Απασχόλησης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: