Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

“Το επιχειρηματικό χωριό” στη Μακρυνεία






Ανοίγει τις πύλες του αύριο το απόγευμα το πολυσυνέδριο με την ονομασία ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ  στο ΣΥΝΟΡΟ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ (ΠΑΠΑΔΑΤΕΣ) με την συμμετοχή πολλών εταιριών και παραγωγών. 


Πρόκειται για μια εκδήλωση με δυο μορφές επικοινωνίας την εκθεσιακή και την συνεδριακή, στην εκθεσιακή περισσότερες απο 40 επιχειρήσεις,συνεταιρισμοί και παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους και θα έρθουν σε επαφή μετο καταναλωτικο κοινό ενώ θα αναζητήσουν και πιθανές συνεργασίες. Στο συνεδριακό κομμάτι καταξιωμένα στελέχη  απο όλους τους κλάδους δραστηριότητας, καθηγητές πανεπιστημίου και στελέχη οτα θα αναπτύξουν τις απόψεις τους για μια σειρά ζητημάτων .

Ενδεικτικά θα υπάρχουν προϊόντα ελαίας, λαδιού, αυγοτάραχου, μελιού, σαλιγκαριών, ζυμαρικών και τοπικών γλυκών. Καινοτομία θα είναι οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας σε αυγοτάραχο και σε ελιά και λάδι ενώ σημαντική θα είναι και η παρουσία εκπροσώπων εταιριών που εξάγουν ελληνικά προϊόντα στη Κίνα.

Σημαντικό επίσης είναι ότι για πρώτη φορά στη περιοχή της Μακρυνείας πραγματοποιείται τέτοια εκδήλωση που σίγουρα θα την προβάλλει και θα την φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος


_________________________________________________________________________



Ο τ. Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και νυν Βουλευτής κ. Μάριος Σαλμάς συμμετέχει στις εργασίες του ΄΄ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΄΄ στις 10-11 &12 Οκτωβρίου στο ΣΥΝΟΡΟ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΣ, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 12 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 π.μ θα αναπτύξει τις απόψεις και τις θέσεις του γύρω από το παρακάτω θέμα :

΄΄ Η ΥΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΄΄

Η υγεία αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην καθημερινότητά μας και η παραπάνω εισήγηση έρχεται στην καλύτερη δυνατή στιγμή.


Η ενημέρωση στις εκδηλώσεις του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ καλύπτει όλα τα πεδία δραστηριοτήτων.
_________________________________________________________________________________



Για πρώτη φορά στην περιοχή της Μακρυνείας και συγκεκριμένα στο πολυχώρο ΣΥΝΟΡΟ θα διεξαχθεί η εκδήλωση με την ονομασία “Το επιχειρηματικό χωριό”, και συγκεκριμένα το τριήμερο 10,11 και 12 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση που στόχο έχει την ενημέρωση και πληροφόρηση για όλα τα διαδραματιζόμενα στο χώρο της επιχειρηματικότητας και του αγροτικού τομέα θα έχει δυο μορφές επικοινωνίας την εκθεσιακή και την συνεδριακή.

Στην εκθεσιακή περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες , επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί και παραγωγοί θα εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο την προβολή, την προσέλκυση αγοραστικού κοινού και την αναζήτηση πιθανών συνεργασιών. Στην συνεδριακή του μορφή η εκδήλωση θα δώσει την δυνατότητα σε καθηγητές πανεπιστημίων, στελέχη εταιριών, εκπροσώπους οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης και τεχνοκράτες να αναλύσουν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και να παρουσιάσουν προτάσεις και λύσεις.

Σημαντικές θα είναι και οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας που θα πραγματοποιηθούν για προϊόντα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας από επαγγελματίες γευσιγνώστες όπως εξίσου σημαντική θα είναι και η παρουσίαση του προϊόντος αυγοτάραχου από γνωστή εταιρία του Αιτωλικού. Τέλος να τονίσουμε την παρουσία εκπροσώπων από την κινέζικη αγορά που θα έρθουν σε επαφή με τοπικούς παραγωγούς για την αγορά και εξαγωγή προϊόντων λαδιού και ελιάς.
Πηγή: www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: