Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Νικήτρια με 1-2 η Θύελλα Αγίου Ανδρέα μέσα στην Γαβαλού

Με σκορ 1-2 επιβλήθηκε η Θύελλα Αγίου Ανδρέα στη Γαβαλού επί του τοπικού Κεραυνού.
Το σκορ άνοιξε η Θύελλα στο 40' όταν σε κόρνερ του Κοκορώνη ο στόπερ και ψυχή της ομάδας Μιχάλης Τσιντζέλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 58' οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τερματά τους όταν σε μπέρδεμα των αμυντικών του Κεραυνού έξω από την μεγάλη περιοχή, Ο κοκορώνης έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε την ατομική προσπάθεια βγάζοντας παράλληλη με το τέρμα σέντρα και ο Τσάμης με πλασέ έστιλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λιάπη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ, στο 75' όταν από κάθετη μπαλιά ο Ζάγκας  βγήκε από πλάγια δεξιά στην πλάτη της άμυνας της Θύελλας πλασάροντας εύστοχα τον Μόσχο.

Η Θύελλα Αγίου Ανδρέα θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα γκολ καθώς είχε και δύο δοκάρια. Στο 15' όταν σε σουτ του Γιάννη Τσάμη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι καταλήγοντας άουτ και στο 80' όταν ο Μέρδης αφού συνδυάστηκε με τον Τσάμη έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Λιάπη, πήγε παράλληλα στη γραμμή με τον Μπούκαρη Χαρ. να αδυνατεί να κάνει την προβολή.

Κεραυνός Γαβαλούς: Λιάπης, Λαγάκης Σπ., Δερβίσης, Λυμπέρης, Τσούφης, Φαρμάκης, Δανιάς, Λαγάκης Φίλ. Ζάγκας, Γκούβελος (63' Γούλας Ανδρ.), Πέττας (70' Ανδρέλος)
Θύελλα Αγίου Ανδρέα: Μόσχος, Σούλα, Κουτσούμπας, Τσαντζέλης Μιχ., Καρακώστας (70' Κωστακιώτης), Τσιντζέλης Αλ., Μπούκαρης Πολ., Μπούκαρης Χαρ., Τσάμης (88' Αγγελής), Κοκορώνης (60' Μέρδης)


Ο προπονητής της Θύελλας Αγίου Ανδρέα, Αντώνης Τσοπανάς, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Κεραυνού αλλά κάθισε και στον πάγκο της ομάδας σε δηλώσεις στο οlatagoal.gr τόνισε ότι κάτι καινούργιο γίνεται στην ομάδα της Θύελλας με το Δ.Σ. να πλαισιώνεται από νέα άτομα που έχουν όραμα και στόχους.  Επίσης είπε ότι πρώτα θέλουν να γίνουν ομάδα, δηλαδή να υπάρχει συμμετοχή στις προπονήσεις, αγωνιστική πειθαρχία, σεβασμός στους αντιπάλους αλλά και στους φιλέθλους που παρακολουθούν τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: