Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Εγκαινιάζονται την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 οι νέοι πυροσβεστικοί σταθμοί σε Γαβαλού και Παραβόλα.


Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, Χριστόφορος Μπόκας, σας προσκαλούν να παραστείτε στην τελετή εγκαινίων των Εθελοντικών Πυροσβεστικών Σταθμών Β’ τάξης, στη Γαβαλού ώρα 11.00 π.μ. και στην Παραβόλα, ώρα 13.00 μ.μ., την Κυριακή 10 Μαΐου 2015.
*****************
Στην τελική ευθεία έχουν τεθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και ενέργειες προκειμένου να εγκαινιαστούν και να λειτουργήσουν άμεσα οι δύο νέα πυροσβεστικοί σταθμοί στην Γαβαλού και την Παραβόλα του Δήμου Αγρινίου.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την διαμόρφωση των υποδομών που θα στεγασθούν οι υπηρεσίες που για μεν τη Γαβαλού θα είναι σε χώρους του πρώην δημαρχείου, για τη δε Παραβόλα θα σε χώρους του πέτρινου κτιρίου πάνω στο Κάστρο που παραχώρησε ο Δήμος Αγρινίου.
Για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και πιο συγκεκριμένα του διοικητή κ.Χριστόφορου Μπόκα, του οποίου η συμβολή του ήταν καίρια στην θετική εξέλιξη της δημιουργίας των σταθμών, θεωρείται κρίσιμη και χρήσιμη η αποκέντρωση των δυνάμεων ειδικά τους θερινούς μήνες που συμβάλουν στο μέγιστο βαθμό στην άμεση κατάσβεση πυρκαγιών που μπορεί να εκδηλωθούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει επαφές με το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Πανούση προκειμένου να παραβρεθεί στα εγκαίνια κάτι που ο υπουργός το εξετάζει θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: