Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Εγκαινιάσθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Γαβαλούς

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στην Γαβαλού τα εγκαίνια του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Γαβαλούς Β' τάξης.
Τα εγκαίνια έγιναν από τον Δήμαρχο Αγρινίου κο Γιώργο Παπαναστασίου τον Περιφερειάρχη Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας πύραρχο κ. Νικόλαο Ρουμελιώτη, και τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου Αντιπύραρχο κ Χριστόφορο Μπόκα.
Ο σταθμός θα εδρεύει στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Μακρυνείας (πρώην δημαρχείο Μακρυνείας). 
Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού και ευχαρίστησε όλους του εθελοντές για την μεγάλη προσφορά τους.Στην συνέχεια αφού ευχαρίστησε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και στους δύο εθελοντικούς σταθμούς της Γαβαλούς αλλά και της Παραβόλας.
Μετά το λόγο πήρε ο αντιπύραρχος Χ. Μπόκας ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε τους εθελοντές για την προσφοράτους αλλά την πολιτεία για την ίδρυση των δύο εθελοντικών πυροσβεστικών σταθμών.Ο κ Μπόκας τόνισε εκτός από την αποτελεσματικότητα από την ίδρυση των δύο εθελοντικών πυροσβεστικών σταθμών, κύριος σκοπός είναι η διατήρηση του δασικού πλούτου της περιοχής αλλά η ασφάλεια των πολιτών αλλά και της περιουσίας τους στο μέγιστο βαθμό.
Στην τελετή παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος Αγρινίου κ Νίκος Καζαντής, η πολιτευτής κα Γεωργία Μπόκα, ο Διοικητής του 2/39 Σ.Ε Μεσολογγίου, ο Διοικητής του Α.Τ Γαβαλούς κ.Δημήτρης Ζωγράφος, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εθελοντές πυροσβέστες και κάτοικοι της περιοχής.





Δεν υπάρχουν σχόλια: