Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Μια Σταμνιώτισσα στο Μπακού

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 στο μακρινό Μπακού του Αζερμπαιτζαν θα διεξαχθει το Α' Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής.Η Ελλάδα μας θα εκπροσωπηθεί στο ασνάμπλ από τη 18χρονη Σταμνιώτισσα ΖΩΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ κόρη του Νίκου Κοντογιάννη και της Αλέξιας Διαμαντή.!!!Η Ελληνική αποστολη με τα κορίτσια της ρυθμικής ταξιδεύει Πέμπτη11/6 για να βρίσκεται στο Μπακού 12/6 ,όπου θα παρελάσει στην τελετή έναρξης..Ο αγώνας των κοριτσιών της εθνικής ομάδος ανσάμπλ ρυθμικής θα γίνει την Τετάρτη 17/6 ,ώρα 8.30 π.μ ( ώρα Ελλάδος), και θα μεταδοθεί πιθανόν από την Νεριτ , η οποία έχει και τα δικαιώματα μετάδοσης των Πρώτων Πανευρωπαικών αγώνων.
Τα δυο προγράμματα της ρυθμικής ( 5 κορδέλλες και 2 στεφάνια -4 κορύνες) θα παρουσιάζονται εναλλάξ με τα προγράμματα ακροβατικής γυμναστικής!!!
Ως πιθανή ώρα (Ελλάδος) εμφανισης των κοριτσιών δίνεται η 09.30' π.μ.Η τελική οκτάδα και στα δύο όργανα θα συμμετάσχει στα τελικά οργ'ανων την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.....
Η 18χρονη Ζωή έκανε τα πρώτα βήματά της στη Ρυθμική Γυμναστική σε ηλικία 7 ετών.Κατέκτησε μετά από συνεχείς προπονήσεις και κοπιαστική δουλειά 2 χρυσά μετάλλια (στεφάνι το 2011 και κορύνες το 2014) και έγινε μέλος της Εθνικής ομάδος ανσάμπλ της Ρυθμικής Γυμναστικής.Συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδος σε 2 παγκόσμια πρωταθλήματα στο Κίεβο το 2013 καιΤουρκία το 2014 καθώς και στο Πανευρωπαικό στο Μπακού το 2014,στο οποίο κερδίζει και την πρόκριση για την Α΄Πανευρωπαική Ολυμπιάδα όπως και σε 8 Παγκόσμια κύπελα.
Η συμμετοχή της τώρα στην Α΄Πανευρωπαική Ολυμπιάδα στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν,καθώς και οι επόμενοι αγώνες της στη Βουδαπέστη,στο Καζάν της Ρωσίας θα κρίνουν πολλά για τη συμμετοχή της Εθνικής μας Ομάδος καθώς και της ιδίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας.
Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της Ελλάδος μας καθώς και οι συγχωριανοί της της ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σ' αυτή και σ΄ολη την αποστολή,και να καταφέρουν να ανεμίσει η γαλανόλευκη στο μεγαλύτερο ιστό του Αζερμπαιτζάν.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: