Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Hi tech παντοπωλείο στην Μεσάριστα....

Ένα από τα ομορφότερα ορεινά χωριά της Μακρυνείας, είναι η Μεσάριστα. Βρίσκεται στην κορυφή του Αράκυνθου και είναι το χωριό όπου "κρατάει" ακόμη πολύ νέο κόσμο καθώς λειτουργεί δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο.
Σ’ αυτό το χωριό δυο νέοι άνθρωποι, ο Ανδρέας και η Μαρία, με αγάπη για τον τόπο τους αλλά και με έντονο το συναίσθημα της βοήθειας και της αλληλεγγύης αποφάσισαν να ιδρύσουν την δικιά τους επιχείρηση, ένα παντοπωλείο. 
Σε ένα παλιό πέτρινο κτίσμα, βάζοντας προσωπική εργασία και πολύ μεράκι, δημιούργησαν έναν παραδοσιακό, ζεστό και φιλικό χώρο όπου μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου, να πάρεις τον καφέ σου, την μπαγκέτα, το τοστ η το κουλούρι σου. 
Στον εξωτερικό χώρο του παντοπωλείου μπορείς να απολαύσεις το καφεδάκι σου η τον χυμό σου κάνοντας και χρήση του δωρεάν ασύρματου internet της επιχείρησης. 
Τα προϊόντα του καταστήματος διατίθενται στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η πληρωμή των αγορών γίνεται εκτός από μετρητά και με την χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών που είναι πρωτοπόρα για την περιοχή μας αφού το κατάστημα διαθέτει p.o.s. 
Πολύ σύντομα στο καινοτόμο αυτό παντοπωλείο θα γίνεται εξόφληση λογαριασμών κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ, Νερό, Τηλέφωνο και πληρωμή ασφαλίστρων). Επίσης μια άλλη υπηρεσία του καταστήματος θα είναι η χρήση delivery για τους κατοίκους της περιοχής, και όλα αυτά εύκολα, γρήγορα και πολύ οικονομικά! 
Επίσης στην σελίδα του καταστήματος στο facebook μπορεί να βρει κανείς τις προσφορές που γίνονται σε προϊόντα. 
Τηλέφωνο Παντοπωλείου: 26350-41055
  



Δεν υπάρχουν σχόλια: