Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Περιβαντολογική συμπεριφορά Γαβαλιωτών - και όχι μόνο!!!


Σας παραθέτουμε email του αναγνώστη μας Κου Νικολάου Ζαχαρίου για την κατάσταση που επικρατεί στο ρέμα της Γαβαλούς.
"Θέλω μέσα από την σελίδα σας να ενημερώσω και εσάς για την απαράδεκτη κατάσταση του ρέματος της Γαβαλούς ιδιαίτερα τώρα που παραδίδεται και ο νέος περιφερειακός δρόμος της Μακρυνείας τον οποίο και περπάτησα.
Κλειστές, από Γαβαλού προς Γραμματικού και Γαβαλού, Τριχώνιο και Άγιο Ανδρέα από τα σκουπίδια, αμφότερες της πλευρές του ρέματος. (ιδιαίτερα από τα μονοπάτια τα χωμάτινα για τα κρύβουν). Κοιτάτε και τις φωτογραφίες που κράτησα στο αρχείο μου....ενημέρωσα και την αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας κα Σταρακά Χριστίνα άλλα μέχρι τώρα ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ. 
​Αυτά όπως είναι φυσικό τα πετάνε νύχτα αν υπήρχε επαρκής αστυνόμευση περιπολία τη νύχτα θα έβγαζε πολλά λαβράκια άλλα η δεν θέλουμε η.......τι να πω μου αρέσει που υπάρχει σύλλογος για την προστασία της λίμνης Τριχωνίδας. Για ποια προστασία μιλάνε;"
Να προσθέσουμε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα ρέματα της Μακρυνείας. Για την αποφυγή αυτού του φαινομένου απαιτείτε να δοθεί λύση από την πολιτεία (Περιφέρεια και Δήμο) για την απόρριψη των απορριμάτων σε οριοθετημένους χώρους και να υπάρξει ευαισθητοποίηση των κατοίκων.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ
email: fedonz7954@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: