Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Επιτυχία σημείωσαν και φέτος οι εκδηλώσεις στο Δαφνιά Μακρυνείας

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017»
Οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν στο χωριό μας οι εκδηλώσεις που είχαν αποφασιστεί:

Την Παρασκευή 11/8/2017 έγινε στην Ανάληψη για πρώτη φορά Ιερή Παράκληση – Αγρυπνία με τη συμμετοχή πολλών χωριανών και κατοίκων διπλανών χωριών η οποία θα καθιερωθεί και θα γίνεται κάθε χρόνο.

Την Κυριακή 13/8/2017 στον όμορφο χώρο του κέντρου “ΒΑEΝΙ” που μας φιλοξένησε ο χωριανός μας Ανδρέας Παλαιοξάρης και τον ευχαριστούμε, έγιναν η καθιερωμένη ΗΜΕΡΑ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ και ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ, όπου μικροί και μεγάλοι γνώρισαν και δανείστηκαν βιβλία για τον ελεύθερο χρόνο τους και στη συνέχεια παρακολούθησαν παράσταση Καραγκιόζη (χορηγία του Συνδέσμου)

Την Τρίτη 15/8/2017 έγινε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας η μουσική εκδήλωση που όλα τα έσοδά της θα διατεθούν για να γίνουν επισκευές και έργα που χρειάζονται στον Ι.Ν. Ανάληψης που είναι πραγματικό στολίδι για το χωριό μας, αλλά και ολόκληρη την Μακρυνεία.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους:
ο Βουλευτής του Νομού μας Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγρινίου Μίμης Ζώης, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Καψοράχης Χρήστος Βδουκάκης, Λιθοβουνίου Κώστας Αλεξανδρής, Τριχωνίου Ανδρέας Γκολφίνος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαβαλούς Ανδρέας Γούλας και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιθοβουνίου και Αντιπρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Δημήτριος Αλεξανδρής.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση των εκδηλώσεων και όσους τις τίμησαν με την παρουσία τους.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: