Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Με επιτυχία η Γιορτή Κάστανου στο Άνω Κεράσοβο Μακρυνείας


Ο Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Σύλλογος Άνω Κερασόβου μέσα από την σελίδα του στο facebook ενημερώνει σχετικά με την Γιορτή Κάστανου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Άνω Κεράσοβο Μακρυνείας και ευχαριστεί όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της γιορτής αλλά και όσους συμμετείχαν.
Η Γιορτή Κάστανου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία…!!Συγχαρητήρια σε όλους..!!
Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του χωριού μας, στον πρόεδρο του συλλόγου μας και σε όλη την ομάδα που εργάστηκε με αγάπη και χαμόγελο για ένα άψογο αποτέλεσμα..
Ευχαριστούμε τους παραγωγούς του χωριού μας που πρόσφεραν τα κάστανα για την γιορτή, καθώς και τα κρέατα..Τις γυναίκες του χωριού μας για τα υπέροχα κεράσματα και όσους προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο του συλλόγου μας..
Ευχαριστούμε το δήμο Αγρινίου για την υποστήριξη του, καθώς και την ορχήστρα που μας διασκέδασε ως αργά..
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιδήμαρχο Μελιάδη Γεώργιο, στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Παπαγεωργίου Μαρία, στον Επικεφαλή Αντιπολίτευσης Τραπεζιώτη Δημήτριο, στον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Μπόκα Χριστόφορο και όλους εσάς που παρευρεθήκατε κοντά μας και στηρίξατε για άλλη μια φορά το χωριό μας ..Δεν υπάρχουν σχόλια: