Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Εορτασμός Αγίας Φωτεινής Γαβαλούς - Κλείσιμο χορευτικής χρονιάς 2012-13

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Αγίας Φωτεινής και το κλείσιμο της Χορευτικής Χρονιάς.
Το Σάββατο το απόγευμα τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, η προγραμματισμένη εκδήλωση για το κλείσιμο της χορευτικής χρονιάς έγινε τελικά το πρωί της Κυριακής μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία λόγω καιρικών συνθηκών.
Μετά το πέρας της Λειτουργίας και του Θείου Κηρύγματος οι φίλες του Π.Ε.Σ.Α.Γ. μοίρασαν παραδοσιακά γλυκά στους παρευρισκόμενους, στη συνέχεια τα χορευτικά του Συλλόγου παρουσίασαν χορούς από ΗΠΕΙΡΟ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ, ΓΟΥΜΕΝΙΣΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΠΑΡΟ ΝΑΞΟ.
Ευχαριστούμε θερμά τον Εφημέριο Αγίας Φωτεινής Γαβαλούς Πάτερ Χριστόφορο Αγγελή για τον αύλιο χώρο της εκκλησίας που μας παραχώρησε για την εκδήλωση.
Ευχαριστούμε τα παιδιά μας, τους χορευτές μας για την εξαιρετική εμφάνιση τους, αποτέλεσμα βέβαια σκληρής δουλειάς μιας ολόκληρης χρονιάς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες και φίλες του Π.Ε.Σ.Α.Γ. που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για να φτιάξουν τα γλυκά που προσφέραμε.
Τέλος επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χοροδιδασκάλους Μπάμπη κ Φάνη Τσιάμη για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά για να έχουμε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα και για τη συνέχεια που θα έχουμε το καλοκαίρι με τις εμφανίσεις των τμημάτων των χορευτικών μας.
Και του χρόνου με υγεία!!!!!
Με Τιμή το Δ/Σ του Π.Ε.Σ.Α.Γ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: