Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Λειτουργεί το νέο Νοσοκομείο Αγρινίου κόσμημα για το νομό μας

Σημαντική ημέρα για τον τομέα της Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία είναι η σημερινή καθώς πλέον τέθηκε σε λειτουργία το νέο Νοσοκομείο Αγρινίου. Μετά από δεκαήμερη διαδικασία μεταφοράς η μετεγκατάσταση ολοκληρώθηκε και το έργο δόθηκε ουσιαστικά προς χρήση στους πολίτες.
Το μείζον είναι πως η πλέον σύγχρονη μονάδα Υγείας είναι προς χρήση στους πολίτες και για τα επιμέρους προβλήματα, κυρίως οργανωτικής φύσεως,  που θα παρουσιάζονται οι αρμόδιοι  είναι σε ετοιμότητα για να τα αντιμετωπίσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως στο χώρο βρίσκονται 12 τεχνικοί μηχανημάτων ώστε να συνδράμουν αν απαιτηθεί στη χρήση του νέου εξοπλισμού από τους εργαζόμενους.
Το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου άρχισε να λειτουργεί την γραμμή Μ1 που ξεκινά από τον Αγ. Κωνσταντίνο διέρχεται όλες τις γειτονιές στο κέντρο του Αγρινίου, φτάνει στον Αϊ Γιάννη το Ρηγανά και το σταθμό των ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας και καταλήγει στο νέο νοσοκομείο Αγρινίου. Τα δρομολόγια της γραμμής Μ1 την περίοδο του καλοκαιριού και μέχρι το τέλος Αυγούστου είναι ανά μια ώρα, όμως από το Σεπτέμβριο θα είναι ανά μισή ώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι  θα υπάρξουν και ειδικά δρομολόγια για τους εργαζομένους που θα φτάνουν στο νοσοκομείο λίγο πριν την έναρξη της βάρδιας και αναχωρούν μετά τη λήξη της βάρδιας.
Πηγή: www.agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: