Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Καλοκαιρινές Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Κρυονεριτών o "Άγιος Γεώργιος"

Ο Σύλλογος  Κρυονεριτών  “Ο Άγιος  Γεώργιος” του Δήμου Ναυπακτίας, σας  προσκαλεί στις καλοκαιρινές  εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει στα Κρυονέρια:
1). Γιορτή μελιού & καρυδιού η οποία θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο  10 Αυγούστου 2013  στην πλατεία του χωριού. Η  εκδήλωση θα είναι ημερήσια. Θα ξεκινήσει από το πρωί με μουσική, κατόπιν οι εθελοντές και μέλη του συλλόγου  θα  μοιράσουν  εδέσματα με μέλι και καρύδι στους παρευρισκόμενους. Tο βράδυ θα κλείσει με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Τα παιδιά από το  Μολύκρειο».   

2).  Το καλοκαιρινό αντάμωμα μελών και φίλων του Συλλόγου από τα Κρυονέρια  και την ευρύτερη περιοχή στην Ι.Μ. Αγ. Δημητρίου τη Παρασκευή  23 Αυγούστου 2013  και ώρα   10.00 πμ.
Σας περιμένουμε και πιστεύουμε ότι η  παρουσία και η υποστήριξή σας είναι πολύ σημαντική ως προς την θεσμοθέτηση των εκδηλώσεών μας.  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του site του συλλόγου www.krioneria.gr, του e-mail του συλλόγου και της εφημερίδος μας "Ο ΔΑΜΙΑΝΟΣ" και στα τηλέφωνα 6973303698, 6976784571.

Δεν υπάρχουν σχόλια: