Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση: Η διερεύνηση του διαφορετικού πολιτισμικού-κοινωνικού κώδικα μέσα από την θεατρική εμπειρία..


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
[Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία]

Σαπφούς 3, 81100 Μυτιλήνη (1ος Όροφος),
22510-54.739, 6941-657.145, 6941-657.126

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η  Ακαδημία των Πολιτών
(αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία),
σας καλεί
σε Ανοικτή Κοινωνική Συζήτηση
με εισηγήτρια την Σπυροπούλου Ανδρ,Μαρία
Θεατρολόγος – Φιλόλογος –Υποψήφια Διδάκτωρ του Τ.Θ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί
την  Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013
και ώρες 18:00 μ.μ. – 21:00 μ.μ.
στην Αίθουσα εκδηλώσεων ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ Αγρινίου
με θέμα: Η διερεύνηση του διαφορετικού πολιτισμικού-κοινωνικού κώδικα μέσα από την θεατρική εμπειρία..

Η Κοινωνική Συζήτηση θα είναι ανοικτή (με ελεύθερη είσοδο) για όλους τους Πολίτες, οι οποίοι θα έχουν, παράλληλα, τη δυνατότητα να εγγραφούν στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα που υλοποιεί η Ακαδημία των Πολιτών στα πλαίσια του νέου ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, τα οποία είναι:
·  ΕΠΙΠΕΔΟ Α: Δέκα (10) τρίωρες εβδομαδιαίες κοινωνικές συζητήσεις για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν γενικές γνώσεις και βεβαιώσεις παρακολούθησης {κόστος 50 ευρώ/ εξάμηνο}
Θεματική Ενότητα:
ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ - ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ.

·      ΕΠΙΠΕΔΟ Β: Εξειδικευμένη παρακολούθηση με τελικές εξετάσεις και e-εργασία (δέκα τρίωρες εβδομαδιαίες κοινωνικές συζητήσεις in vivo και πέντε τρίωρες εβδομαδιαίες συμπληρωματικές διαδικτυακές συναντήσεις {κόστος 150 ευρώ/ εξάμηνο}) με χορήγηση πιστοποιητικού παρακολούθησης, κατόπιν επιτυχούς εξέτασης και με αναγραφή ωρών.
Θεματική Ενότητα:
ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ – ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ - ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ - ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το «ΚΕΚ ΟΡΑΜΑ». Στην ενότητα αυτή χορηγούνται διαδικτυακά βιβλία και σημειώσεις

·  ΕΠΙΠΕΔΟ Γ: Πέντε Συμβουλευτικές Συναντήσεις, διάρκειας 90΄, των 10 ατόμων -ομαδική συμβουλευτική για αντιμετώπιση προσωπικών προβλημάτων- {Συνολικό κόστος: 100 ευρώ}.   
Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο Ετήσιο Διαδικτυακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας 300 ωρών με θεματική: «Ειδική Αγωγή». Το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία με το «ΚΕΚ Όραμα». Οι κοινωνικές συζητήσεις πραγματοποιούνται μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και εξειδικευμένους διδάσκοντες. {Συνολικό κόστος: 200 ευρώ ετησίως}.

* Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλουν όλοι οι Πολίτες άνω των 18 ετών, ανεξάρτητα από μορφωτικό, οικονομικό ή κοινωνικό επίπεδο. 

Οι Κοινωνικές Συζητήσεις της Ακαδημίας για τον Α΄ Κύκλο θα διαρκέσουν από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2014, θα είναι τρίωρες και θα πραγματοποιούνται
στην Αίθουσα εκδηλώσεων ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ Αγρινίου
κάθε Τετάρτη και ώρες:  18:00 – 21:00 

Δεν υπάρχουν σχόλια: