Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Κώστας Πιστιόλας: «Δυστυχώς παλεύουμε μόνοι μας»

Την ανάγκη αξιοποίησης της Λίμνης Τριχωνίδας και της τεχνητής πίστας θαλασσίου σκι στον Αχελώο προκειμένου το Αγρίνιο να καταστεί Πανελλαδικό κέντρο Ναυταθλητικών εκδηλώσεων μεγάλου βεληνεκούς, επεσήμανε στην εκπομπή «Προσώπων… Έργα» του Σωκράτη Τσόμπου στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92.8» ο πρόεδρος του συλλόγου «Τρίτωνας» Κώστας Πιστιόλας.

Παράλληλα, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του προς τους τοπικούς φορείς για τη μη στήριξη του Trichonian Wakeboard Cup.
Διαβάστε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνέντευξη.

8th Trichonian Wakeboard Cup 2017
Συνεπείς με την υπόσχεση που έχουμε δώσει κυρίως στον εαυτό μας, δεν έχουμε ουδεμία επαγγελματική σχέση με το χώρο, έχουμε καταφέρει να κάνουμε μια ακαδημία ναυταθλητισμού. Να έρχονται όποια παιδάκια θέλουν και να μπορούν να μάθουν το άθλημα της υδροσανίδας- Wakeboard, κυρίως να έρθουν τα παιδιά που έλκονται. Είναι κάτι αντίστοιχο με το snowboard στο βουνό.

Διατηρούμε μια ακαδημία και κορυφώνεται η δράση μας με την συνεχή επί 8 χρόνια δημιουργία του Trichonian Wakeboard Cup.

Στην Τριχωνίδα θα βρεθούν οι καλύτεροι αθλητές από όλη την Ελλάδα, όσοι ασχολούνται με το άθλημα, να μετέχουν σε αγώνα κάτω από συγκεκριμένους διεθνείς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς, χωρισμένο σε κατηγορίες. Όλες οι ηλικίες. Πολύ ωραίο αθλητικό γαϊτανάκι. Ο μικρότερος αθλητής θα είναι 6,5-7, ο μεγαλύτερος 45. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Υπάρχουν περιπτώσεις που τρέχουν παιδιά και γονείς. Αυτή τη γιορτή μιλάνε σε όλη την Ελλάδα, το προσφέρει η Τριχωνίδα, με τη βοήθεια του Τρίτωνα και των χορηγών, μας βοηθάνε, και οι εθελοντές.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ -ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ
Με αγωνία παρατηρώ μια 20ετία τώρα, το Αγρίνιο δεν απέκτησε ούτε διεκδίκησε οποιαδήποτε ταυτότητα αναγνώρισης, σε επίπεδο εκδήλωσης, ή προβολής ενός στοιχείου που χαρακτηρίζει την πόλη, σε επίπεδο μοναδικότητας. Είδαμε ότι έχει φροντίσει ο ίδιος Θεός, την έχει κάνει τόσο δυναμική. Μας έχει δώσει μια εκπληκτική φυσική πίστα για ναυταθλητισμό, και μια τεχνική πίστα στον Αχελώο. Μπορεί το Αγρίνιο, να είναι πανευρωπαϊκό κέντρο του σκι και του wakeboard. Δυστυχώς παλεύουμε μόνοι μας. Δεν μπορούμε να λύσουμε τα πάντα. Το κάνουμε με τέτοια πίστη, ώστε να μην μπορεί να μας ανταγωνιστεί καμία πόλη στην Ελλάδα.

2 σχόλια:

ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...

Καθημερινοί αγώνες χωρίς σταματημό, μόνο έτσι Θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αυτό το στολίδι πού λέγεται Τριχωνίδα.

ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...

Καθημερινοί αγώνες χωρίς σταματημό, μόνο έτσι Θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αυτό το στολίδι πού λέγεται Τριχωνίδα.