Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Κέντρο Λόγου & Τέχνης-Διέξοδος- Μουσείο Πινακοθήκη

Σας καλωσορίζουμε στην "οικογένεια" των φίλων της "Διεξόδου" και  με χαρά σας περιμένουμε στους χώρους του Ιστορικού της Μουσείου  προκειμένου να σας υποδεχθούμε και να σας ξεναγήσουμε στα  σπάνια εκθέματά του.

Εάν πιστεύετε  ότι  ο σκοπός της ύπαρξης και λειτουργίας του Μουσείου μας θα ενδιέφερε  ίσως κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, σας παρακαλούμε να μας  γνωστοποιήστε  την ηλεκτρονική του διεύθυνση.
Έτσι θα μας δώσετε την χαρά αλλά και  την δυνατότητα  να  διευρύνουμε τον αριθμό των φίλων που ενδιαφέρονται τόσο για την υπόσταση του Κέντρου μας όσο και για την Ιστορία και την Τέχνη γενικότερα.
Θα μας δώσετε τη χαρά να   γνωστοποιούμε όλες ανεξαιρέτως  τις εκδηλώσεις  του Μουσείου   καθώς επίσης  να   παρέχουμε πληροφορίες  για την εν γένει δραστηριότητά του αλλά και  για τα αποκτήματα των συλλογών του.
Σας παρακαλούμε να αφιερώστε  ένα λεπτό για την  υποστήριξη ενός Μουσείου που επί 14 συνεχή χρόνια λειτουργεί αδιάκοπα βασιζόμενο αποκλειστικά και μόνο στην υλική και ηθική υποστήριξη του ιδρυτή του καθώς  και των μελών της "οικογένειας" των φίλων της "Διεξόδου" .
 Σας  καλούμε να ενταχθείτε και σεις στην "οικογένειά"  της  "Διεξόδου" και να της  δώσετε έτσι την δυνατότητα να αντέξει σε βάθος χρόνου. 
Λεπτομέρειες για την "προσωπικότητα" της "Διεξόδου" , την ιστορία της, τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του έτους και την εν γένει υπόστασή της σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της  μπορείτε να πληροφορηθείτε από την ιστοσελίδα μας www.diexodos.com.gr και στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης:

  ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ "ΔΙΕΞΟΔΟΥ" ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK
Αγαπητοί μας φίλοι
Σας υπενθυμίζουμε  ότι το Ιστορικό Μουσείο "Διέξοδος", εκτός από την επίσημη ιστοσελίδα του, www.diexodos.com.gr, από την οποία μπορείτε να πληροφορείστε ο,τιδήποτε σχετίζεται με την υπόσταση, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του, έχει δημιουργήσει προφίλ και στους γνωστούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.
 Κέντρο Λόγου & Τέχνης-Μουσείο «Διέξοδος»,   ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" 
Έτσι, μπορείτε να μας επισκέπτεσθε στο facebook, στη σελίδα Κέντρο Λόγου & Τέχνης-Μουσείο "Διέξοδος", και στο youtube, στο κανάλι ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ "ΔΙΕΞΟΔΟΣ", όπου γίνονται συνεχείς αναρτήσεις ειδήσεων, πληροφοριών και φωτογραφιών που σχετίζονται με τις εκδηλώσεις του Κέντρου μας καθώς και τα αντικείμενα των συλλογών που περιοδικά εκτίθενται στους χώρους του Μουσείου.
Επίσης μέσα από το, ελεύθερα προσβάσιμο, facebook του ιδρυτή της "Διεξόδου"Νίκος Κορδόσης, μπορείτε να πληροφορείστε την ιστορία της πόλης του Μεσολογγίου που παρουσιάζεται με μικρά κείμενα συνοδευόμενα από ασπρόμαυρες φωτογραφίες της περιόδου 1870 - 1970 . 
Με αυτό τον τρόπο, θα διευρύνετε τις γνώσεις σας για την Ιστορία, τα Γράμματα και τις Τέχνες της Ιερής Πόλης, δηλαδή με τα "ιδιαίτερα" αυτά "προϊόντα" του Μεσολογγίου στην διατήρηση και διάδοση των οποίων στοχεύει από της ιδρύσεώς της η "Διέξοδος".
Σας ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: