Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Θρηνεί όλη η Ελλάδα για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.....

Σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι είναι οι απλοί πολίτες με την είδηση του θανάτου του αγνοούμενου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη που εντοπίστηκε νεκρός, νωρίς σήμερα το πρωί, σε βαλτώδη περιοχή κοντά στη Σχολή του.

Ένα πολύ άσχημο τέλος που δεν άξιζε στο παλικάρι... Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η μανούλα του.. σήμερα κλαίει όλη η Ελλάδα…. 
Σήμερα πενθεί όλη η Ελλάδα γιατί ο Βαγγέλης έγινε το παιδί της καρδιάς μας. Μπορεί πολλοί από εμάς να μην γνωρίζαμε αυτό το παιδί αλλά η υπόθεση της εξαφάνισης του, μπήκε στα σπίτια όλων μας. Το δικό μας παιδί που αν και δεν γνωρίζαμε το αγαπήσαμε, το πονέσαμε και αγωνιούσαμε γι' αυτό. Βαγγέλη σίγουρα βρήκες γαλήνη από τον μάταιο τούτο κόσμο που τόσο σε πόνεσε αλλά και τόσο σε αγάπησε. 
Η ιστορία του αποκάλυψε μια άλλη πλευρά της κοινωνίας...ευαίσθητη. Προσοχή λοιπόν στα παιδιά μας…. Μην τα αφήνουμε δευτερόλεπτο από κοντά μας… Το πρόβλημα είναι και δικό μας όχι μόνο του Βαγγέλη 
Καλό ταξίδι Βαγγελάκη..μπορεί να μην σε γνωρίσαμε ποτέ αλλά με όλα αυτά ήταν σαν να σε ξέραμε πάντα........ να αναπαυτεί η ψυχούλα σου μαζί με τους αγγέλους.....τώρα σε αυτούς τους γονείς τι να πούμε...δεν μπορούμε να πούμε τίποτα……. Μόνο κουράγιο…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: