Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Άγιο είχε ζευγάρι στις Παπαδάτες

Τα εύσημα πρέπει να δοθούν για πολλοστή φορά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου και στο προσωπικό, αφού σήμερα τα ξημερώματα απόδειξαν για μια ακόμη φορά ότι στις πιο δύσκολες στιγμές δίνουν δυναμικό παρόν και σώζουν ανθρώπινες ζωές. Πιο συγκεκριμένα σήμερα γύρω στις 5.00 το πρωί ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό έξω από τις Παπαδάτες Μακρυνείας.
Στο Ι.Χ αγροτικό αυτοκίνητο επέβαινε ζευγάρι από χωριό της Μακρυνείας και εκείνη την ώρα πήγαιναν για αγροτικές εργασίες. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το ΙΧ αυτοκίνητο βγήκε έξω από τον αγροτικό δρόμο και έπεσε σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων. Το ζευγάρι ήταν πολύ τυχερό γιατί το αυτοκίνητο σταμάτησε σε βράχο και η γυναίκα κατάφερε να βγει και να ειδοποιήσει με το κινητό της τηλέφωνο συγγενή της, ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την πυροσβεστική και την αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσαν δυο πυροσβεστικά οχήματα με τέσσερις άνδρες. Μετά από προσπάθειες 3 ωρών και αφού έδεσαν με γάντζους και σκοινιά, κατάφεραν να ανασύρουν το αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσουν τον άνδρα περίπου 45 ετών, τα πόδια του οποίου από το χτύπημα του αυτοκινήτου κατά την πτώση του είχαν εγκλωβιστεί. Ο ίδιος ήταν ο μισός μέσα κι ο μισός έξω από το αυτοκίνητο με τη σύζυγό του να προσπαθεί να το κρατήσει για να μην πέσει σε μεγαλύτερο βάθος.
Πηγή: www.agrinionet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: