Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο στις 27-1 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγρινίου


Γ. Παπαναστασίου: Θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα. Μόνο με μαζική συμμετοχή οι ιθύνοντες θα σκύψουν επιτέλους πάνω στα οξυμένα προβλήματα του τόπου.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γεώργιου Παπαναστασίου η σύσκεψη φορέων, συλλόγων και σωματείων της περιοχής, με μοναδικό θέμα συζήτησης τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αγρινίου και την υποβάθμιση των δομών Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας γενικότερα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2016 συλλαλητήριο στο Αγρίνιο το οποίο θα προετοιμαστεί κατά τη νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος) και ώρα 14.00 με τη συμμετοχή του συνόλου των συμμετεχόντων.«Πρέπει να γιγαντώσουμε τη φωνή μας και να υπάρξει ένας παλλαϊκός ξεσηκωμός. Ενωμένοι κι αποφασισμένοι, αυτοδιοίκηση, σύλλογοι, φορείς και ο λαός της περιοχής θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα για τον τόπο μας. Το θέμα μας αφορά όλους, ανεξαιρέτως του θεσμικού μας ρόλου. Είναι ανάγκη να έχουμε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο. Να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας γιατί μόνον έτσι οι ιθύνοντες θα σκύψουν επιτέλους πάνω στα οξυμένα προβλήματα της υγείας», τόνισε με έμφαση ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και πρότεινε τη σύσταση οργανωτικής επιτροπής για την οργάνωση των κινητοποιήσεων όσο και το συντονισμό των διεκδικήσεων για όλες τις δομές υγείας .

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
https://www.youtube.com/watch?v=wb_WUzfIdqM

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ. Κοσμάς, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νιας κα. Χριστίνα Σταρακά, επικεφαλής παρατάξεων του Δ.Σ ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, εκπρόσωποι Δήμων της Αιτ/νίας, του Διοικητικού Συμβουλίου, εργαζομένων και ιατρών του Νοσοκομείου Αγρινίου, καθώς και εκπροσώπων φορέων, συλλόγων και σωματείων της περιοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια: