Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Κατηχητικό ενηλίκων στην ενορία Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς !!!

Από την περασμένη Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 το απόγευμα και με τη συμμετοχή πολλών ενοριτών μας, ξεκίνησε στο παρεκκλήσιο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού (κάτωθεν του Ιερού Ναού Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς ) και συγκεκριμένα στο Πνευματικό κέντρο της Ενορίας μας ο κύκλος μελέτης Αγίας Γραφής - Κατηχητικό για μεγάλους αλλά και συζήτηση επί τρέχοντα σύγχρονα κοινωνικά, ενοριακά, πνευματικά, ποιμαντικά θέματα. Εκεί προσφέρθηκαν αναψυκτικά, βουτήματα και γλυκίσματα στους παρευρισκομένους.
Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες από την πρώτη μας συνάντηση λίαν συντόμως ...

Η νέα αυτή πνευματική δραστηριότητα θα γίνεται κάθε Τετάρτη απόγευμα και ώρα που θα ανακοινώνουμε στο ευσεβές και χριστεπώνυμο πλήρωμα της καθ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως μας (Για το μήνα Σεπτέμβριο ώρα 18:00)
Η νέα αυτή πνευματική δραστηριότητα της Ενορίας μας απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σκοπό έχει να αγκαλιάσει όλους του Ενορίτες .Το Ενοριακό Πνευματικό μας Κέντρο - Μουσείο Εκκλησιαστικών κειμηλίων είναι ανοιχτό για όλους μικρούς και μεγάλους, όπου μπορούν να το επισκεφθούν και να το γνωρίσουν από κοντά, να ζήσουν τις διάφορες δραστηριότητες και να βρουν μια όμορφη και ζεστή γωνιά με τόση ζωτικότητα.
Ευχαριστούμε πολύ τον Τριαδικό μας Θεό, για όλα όσα μας έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει αδιάλειπτα. Ευχαριστούμε και όλους εκείνους, που συμπαρίστανται και συμπαραστέκονται στο όλο έργο, που επιτελεί το Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο της ενορίας του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Φιλίππου Γραμματικούς

π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ
Εφημέριος Ιερού Ναού Αποστόλου Φιλίππου
Γραμματικούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: