Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξής “Αιγάλεω Νέα Εποχή"»

Την Δευτέρα 23/1/2017, στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης Αιγάλεω Νέα Εποχή.
Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Λάμπρος Σκλαβούνος ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην κατάσταση που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και γενικότερα η πόλη του Αιγάλεω. 
Την εκδήλωση τίμησαν φίλοι της παράταξης, πλήθος κόσμου από διάφορες περιοχές τις Αττικής, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους προσκεκλημένους η παρουσία στην εκδήλωση όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω καθώς και του Δημάρχου Δημήτρη Μπίρμπα.
Ο Λάμπρος Σκλαβούνος είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.
Γεννήθηκε στον Δαφνιά Μακρυνείας.
Είναι Πτυχιούχος παιδαγωγικών σπουδών και πτυχιούχος Ανθρωπίνων πόρων και Διοίκησης Οργανισμών, Επιχειρήσεων και εκπαίδευσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τα πρώτα του βήματα ως εκπαιδευτικός τα έκανε σε σχολεία της Μακρυνείας και συνέχισε σε σχολεία του Αιγάλεω όπου διετέλεσε και διευθυντής.
Επίσης διετέλεσε αιρετό μέλος στο πρωτοβάθμιο υπηρεσιακό συμβούλιο εκπαίδευσης των Δήμων της Δυτικής Αθήνας, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και μέλος του ΔΣ του συλλόγου διδασκάλων και νηπιαγωγών Αιγάλεω, Σύμβουλος πρώην Νομαρχίας Δυτικής Αττικής, Αναπληρωτής Διοικητής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής "ΔΑΦΝΙ" και Αντιδήμαρχος Αιγάλεω.
Καλή επιτυχία Λάμπρο.....
Είμαστε υπερήφανοι γιατί 
ένας ακόμα Μακρύνειος διαπρέπει στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: