Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

«Bιώνουμε πρωτόγνωρο αποκλεισμό», λένε οι κάτοικοι των Άκρων

Την άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Λιθοβουνίου – Μεσσάριστας, στη δημοτική ενότητα Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου έχει ζητήσει εδώ και πολύ καιρό με έγγραφό του ο πρόεδρος της Τ.Κ. Άκρων, Κώστας Αλεξανδρής.
Όπως τονίζεται στο έγγραφο ο δρόμος λόγω κατολισθήσεων παραμένει κλειστός από τον Δεκέμβριο με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της κοινότητας Άκρων, να βιώνουν έναν πρωτόγνωρο αποκλεισμό, αφού πλέον δεν διέρχονται από την κοινότητα τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, ενώ και οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν παρακαμπτήριους δρόμους.
Μάλιστα στο έγγραφο ο κ. Αλεξανδρής επικαλείται υποσχέσεις που είχαν δοθεί από την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά, για εκτέλεση έργου που θα έλυνε το πρόβλημα. Έργο που προφανώς δεν έγινε και ούτε έχει προγραμματιστεί να γίνει άμεσα.
«Δεν είμαστε πολίτες β κατηγορίας και δεν ανεχόμαστε να παραμένουμε αποκλεισμένoι εν έτη 2017» τονίζει στο έγγραφό του ο κ. Αλεξανδρής.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: