Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Αντίσταση με μολότοφ στο Λύκειο Γαβαλούς

 Μαθητές και καθηγητές δεν πίστευαν στα μάτια τους από τις εικόνες που αντίκρισαν πηγαίνοντας στο Λύκειο Γαβαλούς χθες το πρωί.(5/2/2018)

Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα άγνωστοι παραβίασαν κεντρική πόρτα Λυκείου και έριξαν στο εσωτερικό δύο μολότοφ χωρίς η πυρκαγιά να επεκταθεί.
Ο Διευθυντής κάλεσε την Αστυνομία και άμεσα μετέβησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Γαβαλούς και πυροσβέστες του εθελοντικού σταθμού Γαβαλούς.
Την προανάκριση έχει αναλάβει ο Σταθμός Γαβαλούς, ωστόσο δεν αποκλείεται να επιληφθούν και άλλες υπηρεσίες της Αστυνομίας. Αυτοψία στο σημείο ενεργήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας (6-2-2018): Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εμπρησμού σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 2/2/2018 έως 5/2/2018 παραβίασαν κεντρική πόρτα σχολικού συγκροτήματος στη Γαβαλού, ανέφλεξαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό (μολότοφ), τον οποίο έριξαν στον διάδρομο του σχολείου, προκαλώντας μαύρισμα στον τοίχο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: