Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Παράδοση υγειονομικού υλικού πρώτων βοηθειών στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και στον Αστυνομικό Σταθμό Γαβαλούς

Παράδοση υγειονομικού υλικού πρώτων βοηθειών στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και στον Αστυνομικό Σταθμό Γαβαλούς  Υγειονομικό υλικό πρώτων βοηθειών παρέδωσαν σήμερα, Παρασκευή 22 Μάιου 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Περιβάλλοντος Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, Λάμπρος Δημητρογιάννης και η Περιφερειακή Σύμβουλος, Αγγελική Χαλιμούδρα, στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού καθώς και στον Αστυνομικό Σταθμό Γαβαλούς. 


Κατά την επίσκεψή τους στις συγκεκριμένες μονάδες της ΕΛ.ΑΣ., πέραν του προσωπικού και των Διοικητών, παραβρέθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας, Ιωάννης Νταλαχάνης, ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την πρωτοβουλία της. 

Ο κ. Δημητρογιάννης, από την πλευρά του, εξέφρασε τη βούληση της Περιφερειακής Αρχής για στενή συνεργασία και παροχή κάθε συνδρομής, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που υπάρχουν, προς τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής, σημειώνοντας τις ανάγκες που υπάρχουν, ιδιαίτερα στις μικρότερες και αποκεντρωμένες μονάδες. Παράλληλα και με την συνδρομή της κ. Χαλιμούδρα, συζητήθηκαν πολλά ζητήματα που αφορούν την λειτουργία των υπηρεσιών και τις ανάγκες τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: