Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Νέος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αγρινίου ο συντοπίτης μας Νικόλαος Μπρούτας (ΦΩΤΟ)

Μέρα μεσημέρι στα χωριά της Μακρυνείας, μέλη της θρησκευτικής οργάνωσης με την επωνυμία «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» η οποία δραστηριοποιείται στη χώρα μας, με έδρα την Αθήνα, έκαναν διανομή κειμένων της Καινής Διαθήκης.


  Σε μία σεπτή τελετή που τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της Ροταριανής Περιφέρειας Κύριος Μαύρος Γεώργιος και ο Βοηθός Διοικητής Κύριος Ξένος Ντίνος ανέλαβε την προεδρία του Ροταριανού Ομίλου Αγρινίου ο Κύριος Νικόλαος Μ. Μπρούτας που έλκει τις ρίζες του από την Καψοράχη Μακρυνείας. 

 Στο πρόσωπο του απερχομένου Προέδρου Κυρίου Ρήγα Κωνσταντίνου ευχαρίστησε το σύνολο των μελών του Ομίλου Αγρινίου για την εμπιστοσύνη ,την υποστήριξη και τα ειλικρινή αισθήματα φιλίας με τα οποία τον περιβάλλουν.


Παρόντες στην τελετή ήταν τα μέλη του ιστορικού ομίλου αλλά και φίλοι επιφανείς προσωπικότητες της τοπικής μας κοινωνίας. Ο Κύριος Μπρούτας υπογράμμισε ότι αισθάνεται απολύτως το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί και ότι αποτελεί έναν ακόμη κρίκο σε μία αλυσίδα επιτυχημένων προκατόχων του, που προσέφεραν σημαντικότατο φιλανθρωπικό έργο τις προηγούμενες δεκαετίες το οποίο μεταξύ των άλλων φιλοδοξεί να αναδείξει.

   

Ο Ροταριανός Όμιλος Αγρινίου θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις και θα σταθεί στο πλευρό της κοινωνίας του Αγρινίου ενισχύοντας με πολυποίκιλες δράσεις το έργο του. Να σημειώσουμε ότι γραμματέας αναλαμβάνει ο Κύριος Παναγιώτης Πετρόπουλος και ταμίας ο Κύριος Μάκης Γιαννόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: