Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Διανομή Καινής Διαθήκης μέρα μεσημέρι

Μέρα μεσημέρι στα χωριά της Μακρυνείας, μέλη της θρησκευτικής οργάνωσης με την επωνυμία «Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση» η οποία δραστηριοποιείται στη χώρα μας, με έδρα την Αθήνα, έκαναν διανομή κειμένων της Καινής Διαθήκης.


  Το έντυπο υλικό που διανέμει η ομάδα αυτή μέσα σε ειδική συσκευασία, από σπίτι σε σπίτι, αποτελείται από την Καινή Διαθήκη της Βιβλικής Εταιρείας, καθώς και έντυπο υλικό που προπαγανδίζει τους σκοπούς της «Ελληνικής Ιεραποστολικής Ένωσης» και στο οποίο αναφέρονται οι έντυπες και ψηφιακές εκδόσεις τους με τη διδασκαλία τους. Ήταν τόσο οργανωμένοι που δεν παρέλειψαν να έχουν και αντισηπτικό μαντηλάκι στην συσκευασία.

   Στο εσωτερικό του εντύπου που παρουσίαζαν τις δραστηριότητές τους προέτρεπαν τους αναγνώστες ότι αν δεν υπάρχει εκκλησία κοντά τους μπορούν να απευθυνθούν στην εκκλησία τους.

   Υπενθυμίζουμε ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ως μέλη του ενός και μοναδικού Σώματος του Χριστού, δηλαδή της Εκκλησίας, δεν έχουμε ανάγκη τις «προσφορές» των νεοφανών αιρετικών κινήσεων, ούτε τους διάφορους αυτοχειροτονημένους «κήρυκές» τους από το εσωτερικό ή το εξωτερικό. Γι αυτό προτρέπουμε τους πιστούς να αρνούνται να λάβουν το προσφερόμενο από αυτούς υλικό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: