Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Ο Δήμος Αγρινίου εντάσσεται στην πλατφόρμα εξυπηρέτησης myKEPlive

Ο Δήμος Αγρινίου εντάσσεται στην πλατφόρμα εξυπηρέτησης myKEPlive

 
Ο Δήμος Αγρινίου εντάσσεται από σήμερα στην πλατφόρμα εξυπηρέτησης myKEPlive απλουστεύοντας τις διαδικασίες για την έκδοση μιας σειράς πιστοποιητικών και εγγράφων που άπτονται της αρμοδιότητας των ΟΤΑ και διεκπεραιώνονται από τα ΚΕΠ.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία. Πρόκειται για μια πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης μέσω τηλεδιάσκεψης ή βιντεοκλήσης κατόπιν ραντεβού με υπαλλήλους των ΚΕΠ.

  Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται η καθημερινότητα των πολιτών, ειδικά αυτών που έχουν δυσκολία μετακίνησης ή ατόμων με αναπηρία, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε κατοίκους του εξωτερικού να εξυπηρετούνται εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας την γραφειοκρατία.

  Η ένταξη του Δήμου Αγρινίου στο MyKepLive αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην κατεύθυνση υλοποίησης του στόχου που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή για την αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών: «Δίνεται ακόμη ένα εργαλείο στον πολίτη, ακόμη μία επιλογή να εξυπηρετηθεί αποτελεσματικά, άμεσα και γρήγορα. Ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης επιτυγχάνεται με την εφαρμογή του myKEPlive», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

  Οι πολίτες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν μέσω του myKEPlive θα απευθύνονται στο gov.gr και θα ακολουθούν το link Εξυπηρέτηση μέσω τηλεδιάσκεψης με ΚΕΠ προσθέτοντας τα στοιχεία που απαιτούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: