Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Πρόληψη και συμβουλευτική καθοδήγηση για τον καρκίνο του Δέρματος

Ιατρική ημερίδα με θέμα  «Πρόληψη και συμβουλευτική καθοδήγηση για τον καρκίνο του Δέρματος» θα πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 19 Μαρτίου  2016 στις 11.30 το πρωί στο Δημοτικό Σχολείο Καψοράχης Μακρυνείας (αμέσως μετά από την Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων ).
Ο σύλλογος μας εκτός από τις πολιτιστικές του δραστηριότητες «αγγίζει» και θέματα υγείας  που αφορούν τους συμπολίτες μας.
Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί  ενημέρωση για την ευαισθητοποίηση  του κόσμου  στις  επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος.
Η ημερίδα αυτή τελεί υπό την αιγίδα της  Πανεπιστημιακής Κλινικής του  νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός, διευθύντρια της οποίας είναι η καθηγήτρια Χριστίνα Αντωνίου και υπεύθυνος της καμπάνιας ο καθηγητής Αλέξανδρος Στρατηγός και αφορά όλες τις ηλικίες.
Η συντοπίτισσά μας  δερματολόγος αφροδισιολόγος Φωτεινή Μπαγιώργου του Κων/νου και ο δερματολόγος Ιωάννης Βενετσάνος του Παναγιώτη με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του συλλόγου μας για την ενημέρωση και εξέταση των συμπολιτών  μας.
Μην ξεχνάμε ότι ο καρκίνος του δέρματος θεραπεύεται αν διαγνωστεί έγκαιρα.


Διοργάνωση
 
Αδελφότητα Καψοραχιτών - Παλαιοχωριτών Μακρυνείας "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: