Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Θύελλα… 37χρονη και «σαλονάτη»

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β΄Κατηγορίας και η Θύελλα Αγίου Ανδρέα, στον 2ο Όμιλο, ήταν η ομάδα που πήρε το τρίτο «εισιτήριο» της απ’ ευθείας ανόδου στην μεγάλη Κατηγορία της Αιτωλοακαρνανίας. Μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1980 και μετά από 37 χρόνια «ζωής» θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Α΄ΕΠΣΝΑ. Νίκησε 3-2 τον ΠΑΟ Αγρινίου κι ακολούθησαν οι φυσιολογικοί πανηγυρισμοί που κρατούν ακόμα…
Το βράδυ της περασμένης Κυριακής η ομάδα γλέντησε με την ψυχή της σε χώρο διασκέδασης στο χωριό του Αγίου Ανδρέα με την παρουσία τυ Δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου, ο οποίος και δεσμεύτηκε για άμεση κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο της ομάδας. Μαζί του ήταν κι ο Αντιδήμαρχος (υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού) Νίκος Γκρίζης, ο τέως Δήμαρχος Δήμου Μακρυνείας Βασίλης Καρακώστας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Δ.Δ. Αγίου Ανδρέα, Στάθης Λαγός, και νο πρόεδρος της ΕΠΣ Τάκης Παπαχρήστος. Μάλιστα εκ μέρους της Ένωσης ο Μιχάλης Χουλιάρας έκανε συμβολική απονομή Κυπέλλου στους πρωταθλητές.
Αξίζει να αναφερθεί και η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, το οποίο συντέλεσε άμεσα στην ιστορική αυτή στιγμή της «Μπουρλέσσας». Πρόεδρος είναι ο Κώστας Καραγιάννης, Αντιπρόεδρος κι επίτιμο μέλος του συλλόγου ο Στάθης Λαγός, Γενικός Αρχηγός ο Γιώργος Τσάμης, Ταμίας ο Κώστας Αγγέλης, Έφορος ο Ηλίας Αρμύρας και Μέλος ο Πολύκαρπος Καραγιάννης.
Η «Σ» μίλησε με τον Θανάση Πρεβέντζα, τον προπονητή που ανέλαβε την ομάδα μεσούσης της σεζόν, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Λώλο, ο οποίος και δήλωσε: «Ήρθα στην ομάδα το τελευταίο δίμηνο κι ευχαριστώ την Διοίκηση γι’ αυτό. Αλλά πρέπει και να τους συγχαρώ για τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου. Όπως και τους συγχωριανούς για την μεγάλη στήριξη. Εύχομαι πάντα επιτυχίες στην ομάδα. Εντούτοις χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια στην Α΄Κατηγορία, οι απαιτήσεις είναι τεράστιες, όπως και ο ανταγωνισμός, άρα οι υποχρεώσεις διογκώνονται πάρα πολύ. Χρειάζεται ακόμα πιο μεγάλη οργάνωση και υποστήριξη από τους φίλους της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: