Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας μπήκαν και τα ΕΛΤΑ

Με χαμηλά τιμολόγια είναι στη διάθεση των καταναλωτών από εχθές η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από τα ΕΛΤΑ Οι πρώτοι πελάτες, πανελλαδικά, που υπέγραψαν σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι η πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Ευφροσύνη Σταυράκη, ο διευθύνων σύμβουλος, Ιωάννης Ζαρολιάγκης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών-ΠΟΣΤ, Γιώργος Βασιλόπουλος.
Αντίστοιχες αιτήσεις υπέγραψαν και κατέθεσαν στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις των ΕΛΤΑ οι περιφερειακοί διευθυντικές και διευθυντές καταστημάτων.
Στόχος της διοίκησης της εταιρείας είναι τα ΕΛΤΑ να καταστούν ο «νούμερο ένα» εναλλακτικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας, εκμεταλλευόμενα το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων τους.
Η τιμή ανά κιλοβατώρα
Υπενθυμίζεται, πως η χρέωση για τους λογαριασμούς ρεύματος για τα νοικοκυριά είναι 0,0860 ευρώ ανά κιλοβατώρα, για κατανάλωση μέχρι 2.000 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο.
Για νοικοκυριά με μεγαλύτερη κατανάλωση, η χρέωση είναι 0,0840 ευρώ ανά κιλοβατώρα, η χαμηλότερη της αγοράς και 18% φθηνότερη από την αντίστοιχη χρέωση της ΔΕΗ.
Η χαμηλότερη τιμή της αγοράς γίνεται ακόμα πιο χαμηλή όταν ο καταναλωτής εξοφλεί εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς του, οπότε η επιπλέον έκπτωση είναι 10% και οι χρεώσεις διαμορφώνονται σε 0,0774 ευρώ ανά κιλοβατώρα και 0,0756 ευρώ ανά κιλοβατώρα για καταναλώσεις πάνω από 2.000 κιλοβατώρες ανά τετράμηνο. Αυτή η τιμή χρέωσης είναι η χαμηλότερη τιμή σε σχέση με κάθε άλλη προσφορά στην αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: